Till startsidan
Synpunkt Sundsvall

Välkommen

  •  

Vad är Synpunkt Sundsvall?

Du som bor i Sundsvall, är företagare eller är på besök i Sundsvall ska på ett enkelt sätt kunna lämna synpunkter på kommunens alla verksamheter.

En del verksamheter, till exempel socialtjänsten och skolan, ska enligt lag ha ett system för att ta emot och besvara synpunkter. I Sundsvall har kommunfullmäktige bestämt att det kravet ska gälla all vår verksamhet.

Syftet med Synpunkt Sundsvall är alltså att det ska vara enkelt att lämna synpunkter. Vi vill veta vad just du tycker och tänker! Det ska också gå snabbt och enkelt att få svar.

Med din hjälp kan vi som jobbar i kommunen bli bättre på det vi gör. Vi använder Synpunkt Sundsvall som ett verktyg för vår kvalitetsutveckling. Vi går regelbundet igenom de synpunkter som kommit in, och använder dem som underlag när vi planerar vår verksamhet för framtiden.

Alla förslag kan inte bli verklighet. Kommunen styrs av olika lagar och bestämmelser som vi måste följa, och vi har också begränsat med pengar och andra resurser. Men mycket kan vi bli bättre på – och alla förslag och synpunkter är viktiga och värdefulla för oss.

Jag vill lämna en synpunkt

Kontakt

Sundsvalls kommun
851 85 Sundsvall
Telefon: 060-19 10 00

Tips

Om du anger dina kontaktuppgifter när du lämnar in din synpunkt får du ett e-postmeddelande med en länk i när din synpunkt besvarats.
Om du dessutom anger ditt mobiltelefonnummer så får du ett sms.

 

Kontakta oss

Sundsvalls kommun
Norrmalmsgatan 4
851 85 Sundsvall
Telefonväxel: 060-19 10 00

Kommunhuset - öppettider och karta
Organisationsnr: 212000-2411

Logotyp Sundsvalls kommun

Felanmälan

Här kan du snabbt och enkelt
göra en felanmälan till kommunen
eller ring 060-19 10 00.

Gör felanmälan

RSS

Här hittar du en samling av alla
våra RSS-flöden som du kan
prenumerera på.

RSS-flöden

Om webbplatsen

www.synpunkt.sundsvall.se är
Sundsvalls kommuns
webbplats för synpunkter.